SLET DIN KONTO
Du kan lukke din konto, når du vil. Den hurtigste vej er i appen; kan du ikke komme ind, så skriv til os på e-mail som beskrevet nedenfor.
I appen (anbefalet)
- 1Åbn OnlyMens-appen, og log ind.
- 2Gå til fanen Profil i bunden.
- 3Åbn Indstillinger.
- 4Tryk på Slet konto, og bekræft.
Hvad der sker, når du sletter
- Din profil fjernes straks fra Opdag og alle lister.
- Dine profildata, billeder og verificeringsoplysninger slettes permanent inden for 30 dage.
- Din chathistorik fjernes på din side; hvor længe kopier på den anden side opbevares, er forklaret i privatlivspolitikken.
- Oplysninger, vi skal opbevare ifølge loven (fx betalinger og anmeldelser), opbevares i begrænset form i den periode, loven kræver.
- Har du et aktivt abonnement, skal du også opsige det i butikken; sletning af kontoen opsiger det ikke.
Jeg kan ikke komme ind i appen
Skriv til os fra den e-mailadresse, der er knyttet til din konto. Når vi har bekræftet, at adressen hører til kontoen, sletter vi kontoen — samme sletning som i appen. Knappen nedenfor åbner din mailapp med beskeden klar.
- Kontoens e-mail
- Den e-mailadresse, der er knyttet til din konto.
- Telefon
- Hvis du logger ind med et telefonnummer, så skriv landekoden med.
- Bemærkning
- Alt, der kan hjælpe os med at finde din konto hurtigere.
Hvis knappen ikke virker, så skriv direkte til os på: [email protected]
Du får svar på samme adresse, så snart sletningen er gennemført.