RADERA DITT KONTO
Du kan stänga ditt konto när du vill. Snabbast är att göra det i appen; kommer du inte in, mejla oss enligt stegen nedan.
I appen (rekommenderas)
- 1Öppna OnlyMens-appen och logga in.
- 2Gå till fliken Profil i menyn längst ner.
- 3Öppna Inställningar.
- 4Tryck på Radera konto och bekräfta.
Det här händer när du raderar
- Din profil tas genast bort från Upptäck och från alla listor.
- Dina profiluppgifter, foton och verifieringsuppgifter raderas permanent inom 30 dagar.
- Din chatthistorik tas bort på din sida; hur länge kopior sparas på den andra sidan förklaras i integritetspolicyn.
- Uppgifter som vi enligt lag måste spara (till exempel betalnings- och anmälningsuppgifter) sparas i begränsad form under den tid lagen kräver.
- Har du ett aktivt abonnemang måste du också säga upp det i butiken; att radera kontot säger inte upp det.
Jag kommer inte in i appen
Skriv till oss från e-postadressen som är kopplad till ditt konto. När vi har bekräftat att adressen hör till kontot raderar vi det — samma radering som i appen. Knappen nedan öppnar din e-postapp med meddelandet redan förberett.
- Kontots e-post
- E-postadressen som är kopplad till ditt konto.
- Telefon
- Om du loggar in med telefonnummer, ange landsnumret.
- Kommentar
- Allt som hjälper oss att hitta ditt konto snabbare.
Om knappen inte fungerar, skriv direkt till oss på: [email protected]
Du får svar till samma adress så snart raderingen är klar.